www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ο καιρός σήμερα 14.02.2011

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας με λίγες βροχές κατά τόπους, τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά, αλλά και επιδείνωση του καιρού από αργά το απόγευμα στα νοτιότερα τμήματα του Αιγαίου και της Πελοποννήσου όπου οι βροχές θα ενταθούν και το βράδυ θα εκδηλωθούν καταιγίδες, περιμένουμε τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα Κεντρικά και Βόρεια ορεινά.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 14 στην Δυτική Ελλάδα, από 2 έως 15 – 16 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 16 - 17 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενισχυόμενοι το βράδυ τοπικά σε ισχυρούς, και στο Νότιο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι με τάσεις ενίσχυσης το βράδυ. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι
δυτικοί - βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί και αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς βροχόπτωσης, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: