www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ο καιρός στις 08.02.2011

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με χαμηλές θερμοκρασίες νωρίς το πρωί και υψηλές θερμοκρασίες το μεσημέρι, περιμένουμε την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011. Τις πρωινές και νυχτερινές ώρες η ορατοτητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ηπειρωτικά.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 18 - 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 0 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 3 έως 18 - 19 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 17 - 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι και τοπικά στην αρχή της ημέρας ισχυροί, με σταδιακή περαιτέρω εξασθένηση. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι με μικρή περαιτέρω εξασθένηση από το
απόγευμα.

Ηλιοφάνεια, αλλά και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και νυχτερινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 16 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν μεταβλητοί ασθενέις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: