www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Μπαράζ εμπρησμών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Μπαράζ εμπρησμών σημειώθηκε τη νύχτα σε συνοικίες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες σε ένα κατάστημα αλλά και σε σπίτι.


Οι εμπρηστικές επιθέσεις ξεκίνησαν την 01.30 και συνεχίστηκαν έως τις 04.25, στα Πετράλωνα, το Θησείο, τον Ταύρο και την Τριανδρία στη Θεσσαλονίκη.

Στα Πετράλωνα στόχος έγινε μια μοτοσικλέτα στη διασταύρωση των οδών Αλκίφρονος και Αλκμήνης ενώ η πυρκαγιά επεκτάθηκε και στο κατάστημα έξω από το οποίο ήταν σταθμευμένη η μοτοσικλέτα.

Επίσης, ένα αυτοκίνητο πυρπολήθηκε στη διασταύρωση των οδών Αμφιτρύωνος και Αργυρίου ενώ 2 οχήματα στη διασταύρωση των οδών Αιγηΐδων και Θεσσαλονίκης.

Στα Κάτω Πετράλωνα πυρκαγιά ξέσπασε σε μοτοσικλέτα που βρισκόταν στη διασταύρωση των
οδών Αμφιτρύωνος και Φηλασίων.

Στον Ταύρο, σημειώθηκαν εμπρηστικές επιθέσεις σε δύο μηχανάκια. Το ένα βρισκόταν σταθμευμένο στην οδό Αγίας Σοφίας και το άλλο σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Ιθάκης 9.

Στο Θησείο ζημιές προκλήθηκαν από πυρκαγιά σε δύο αυτοκίνητα στην οδό Φυλλίδος 4 ενώ από τις φλόγες κάηκε το παράθυρο παρακείμενου σπιτιού.

Στη Θεσσαλονίκη, στην Τριανδρία, εμπρηστικές επιθέσεις έγιναν σε γραφεία της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ (Τρικούπη 16) και του ΠΑΣΟΚ (Τρικούπη 39).

Δεν υπάρχουν σχόλια: