www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ο καιρός στις 28.11.2010

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τοπικές βροχές ή καταιγίδες βορειοανατολικά και πιθανόν πρόσκαιρα στα βορειότερα τμήματα της Δυτικής Ελλάδας, περιμένουμε την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Θράκης, ενώ τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 22 στην Ήπειρο, από 7 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 24 - 25 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 22 στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα αγγίξουν τους 29 – 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, με τάσεις ενίσχυσης το βράδυ κυρίως στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο σε θυελλώδεις και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά πολύ θυελλώδεις.

Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 – 24 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι και από το απόγευμα τοπικά ισχυροί έως
σχεδόν θυελλώδεις.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: