www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ο καιρός στις 07.11.2010

Λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα που βαθμιαία κατά τόπους θα πυκνώσουν δίνοντας αργά το βράδυ βροχές στα δυτικά, αυξημένη υγρασία και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010. Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι βροχές στα δυτικά θα ενταθούν, θα εκδηλωθούν καταιγίδες και τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 21 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 6 έως 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 22 στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, στην Κρήτη όμως οι μέγιστες θα φτάσουν τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και κατά τόπους στο Αιγαίο ισχυροί.

Ζεστό και υγρό καιρό, με αυξημένες νεφώσεις από τις βραδινές ώρες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι νότιοι – νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό
και στο Ν. Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι σταδιακά θα πυκνώσουν και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές κυρίως ώρες, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: