www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Καραμανλής: «Δεν επιστρέφω...»

Τέλος στα σενάρια περί επανάκαμψής του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας επιχειρεί να βάλει ο Κώστας Καραμανλής, απαντώντας σε δηλώσεις στελεχών της ΝΔ και του ΛΑΟΣ που ζητούν την επιστροφή του στο προσκήνιο με στόχο την επανένωση της Κεντροδεξιάς.


Ο πρώην πρωθυπουργός, μέσω κύκλων του, ξεκαθαρίζει ότι «αποχώρησε οικειοθελώς και δεν διανοείται να πράξει ο,τιδήποτε που θα έβλαπτε τη νικηφόρα πορεία του κόμματος υπό τη νέα του ηγεσία».

Την ίδια ώρα, η Ρηγίλλης απάντησε σε πολύ υψηλούς τόνους σε όσους διατυπώνουν σενάρια για συνεργασίες στον χώρο της Κεντροδεξιάς. Η ανακοίνωση του κόμματος φωτογραφίζει το ΛΑΟΣ και στελέχη που πρόσκεινται στην Ντόρα Μπακογιάννη, χαρακτηρίζοντάς τα «οπισθοφυλακή του Γιώργου Παπανδρέου» και «εξαπτέρυγα του ΠΑΣΟΚ», και καταλογίζοντάς τους ότι προσπαθούν να υπονομεύσουν την ενότητα
της ΝΔ, «στήνοντας μία παράσταση που δεν κόβει εισιτήρια».

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας την Παρασκευή στην Καστοριά, απάντησε εμμέσως στα σενάρια περί επιστροφής Καραμανλή, λέγοντας ότι η ΝΔ έκανε την αυτοκριτική της και απαλλάσσεται από τα βαρίδια του παρελθόντος. «Κοιτάμε μπροστά, χαράσσουμε νέους δρόμους για την παράταξη», είπε ο κ. Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: