www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Σε εξεταστική από το 1980 επιμένει ο Α. Σαμαράς

Το γάντι στον Γ. Παπανδρέου επιχείρησε να πετάξει ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Καστοριά, με αφορμή την αντίδραση του Κώστα Σημίτη, στην προαναγγελία του πρωθυπουργού ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα «μαϊμού» δημοσιονομικά στοιχεία και πριν τις κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή.


Ο πρόεδρος της Ν.Δ επισήμανε εκ νέου ότι η Ν.Δ όταν έρθει στην κυβέρνηση θα προχωρήσει σε εξεταστική επιτροπή για το πώς οδηγήθηκε η χώρα στη σύναψη του μνημονίου με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ.

"Τώρα μας λένε ότι δέχονται τελικά το μισό απ’ αυτό που τους προτείναμε: Να επεκταθεί η εξεταστική για την Οικονομία, που τώρα στήνουν, και πριν το 2004. Πολύ καλά κάνουν. Αλλά θα την επεκτείνουν και μετά το Οκτώβριο του 2009, επισήμανε ο Αντώνης Σαμαράς για να προσθέσει "Κι
αν δεν το κάνουν εκείνοι, μη σας νοιάζει θα τα κάνουμε εμείς. Και σύντομα μάλιστα".

Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Ν.Δ ανέφερε "Καλό το πρώτο βήμα που κάνετε κ. Παπανδρέου. Να είστε βέβαιος όμως ότι θα υποχρεωθείτε να κάνετε και το επόμενο και θα προσαρμοστείτε αναγκαστικά πλήρως στις θέσεις μας. Όσο και αν σας πονάει αυτό, όσο και αν θέλετε να το αποφύγετε. Όσο και αν ενοχλείστε, από τις σημερινές βολές του πρώην αρχηγού σας, του κ. Σημίτη. Γιατί η ιστορική αλήθεια δεν φυλακίζεται, δεν περιορίζεται, δεν τεμαχίζεται"

Δεν υπάρχουν σχόλια: