www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

«Απεγκλωβισμό από τα δεσμά του Μνημονίου» βλέπει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές προέβλεψε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά την ομιλία του στη συνάντηση που είχε με τις νομαρχιακές επιτροπές του κόμματός του στη Θεσσαλονίκη.


«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία κι όλα προαναγγέλλουν τη μεγάλη νίκη της παράταξής μας, που με τη σειρά της σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για την πατρίδα. Έτσι ώστε να απεγκλωβιστούμε το συντομότερο δυνατό από τα δεσμά του Μνημονίου και ν’ ανοίξει ο δρόμος για την ανάπτυξη και την πρόοδο», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Αβραμόπουλος το απόγευμα της Κυριακής, στη συνάντηση που είχε με τις νομαρχιακές διοικούσες επιτροπές της Ν.Δ. στο νομό Θεσσαλονίκης.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο κ. Αβραμόπουλος είπε ότι «η ΝΔ είναι πολύ σοβαρή παράταξη και δεν παίζει με τους θεσμούς. Αν όμως γίνουν, είμαστε πανέτοιμοι. Σε κάθε περίπτωση δεν έχουμε ανοίξει εμείς αυτό το θέμα».

Δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος της τοπικής νεολαίας, Βαρτζόπουλος. Κάλεσε τον Γιάννη Μπουτάρη για έναν πολιτισμένο αγώνα, ενώ είπε ότι το ΠΑΣΟΚ θυμίζει τον παλιό του εαυτό κάνοντας παρεμβάσεις μη θεσμικού τύπου. Κάλεσε τον Γιάννη Μπουτάρη να μην εμπλέκει θεσμούς
που δεν έχουν σχέση με τις εκλογές, ενώ δήλωσε ότι ο Μπουτάρης λειτουργεί εμπρηστικά και διχαστικά.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι Θεόδωρος Καράογλου, Γιώργος Σαλαγκούδης, Γιώργος Ορφανός, Αδάμ Ρεγκούζας, Ελενα Ράπτη, Νίκος Κωνσταντόπουλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια: