www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

«Η απαγωγή του πρίγκηπα Χάρι»

Ένα τηλεοπτικό δράμα που αφηγείται την φανταστική απαγωγή του πρίγκιπα Χάρι στο Αφγανιστάν, όπου πράγματι υπηρέτησε σε μια μονάδα του βρετανικού στρατού το 2008, θα μεταδοθεί από ένα βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο στις 21 Οκτωβρίου, έγινε σήμερα γνωστό από το δίκτυο αυτό.


Ο πρίγκηπας Χάρι κατά τη θητεία του στο στρατό

Σε αυτή την 90λεπτη ταινία με τίτλο "Η Απαγωγή του πρίγκιπα Χάρι", ο νεότερος γιος του Καρόλου και της Νταϊάνας, τρίτος στη σειρά διαδοχής της βασίλισσας Ελισάβετ Β', πιάστηκε αιχμάλωτος κατά τη διάρκεια της παραμονής του ως στρατιωτικός στο Αφγανιστάν .

Οι απαγωγείς στρέφουν ένα όπλο στο πρόσωπο του πρίγκιπα, τον οποίο υποδύεται ο βρετανός ηθοποιός, Σεμπάστιαν Ρέιντ, και τον υποχρεώνουν να εμφανιστεί σε ένα μήνυμα προπαγάνδας των
Ταλιμπάν και της Αλ Κάιντα.

Η πραγματικότητα έχει εμπνεύσει εν μέρει αυτήν την φανταστική ταινία που έχει προγραμματιστεί να προβληθεί από το Channel 4.

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε όντως μεταβεί μυστικά σε αποστολή με ένα βρετανικό σύνταγμα τεθωρακισμένων το 2008, στο νότιο τμήμα του Αφγανιστάν, όχι μακριά από το μέτωπο των μαχών εναντίον των Ταλιμπάν. Χρειάστηκε όμως να επιστρέψει εσπευσμένα στη Βρετανία μετά από δέκα εβδομάδες για λόγους ασφαλείας, όταν το μυστικό της παρουσίας του εκεί αποκαλύφθηκε.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, που ρωτήθηκαν σήμερα από το Γαλλικό Πρακτορείο, αρνήθηκαν να σχολιάσουν σχετικά με την ταινία αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: