www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ο καιρός σήμερα 11.09.2010

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές αρχικά στα νησιά του Ιονίου και στη Δυτική Στερεά και από το μεσημέρι και μετά στη Θεσσαλία, την Ανατολική Πελοπόννησο, την Ανατολική Στερεά και την Αττική περιμένουμε το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 20 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 21 έως 28 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 21 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις 8μπ. και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί – βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.. Στο
Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά νοτιοανατολικοί μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι και μετά θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το πρωί βόρειοι – βορειοανατολικοί έως μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 22 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: