www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ο καιρός σήμερα 10.09.2010

Παροδικές νεφώσεις που σταδιακά στη δυτική Ελλάδα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και στα βορειοδυτικά καταιγίδες περιμένουμε την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010. Τα φαινόμενα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν και στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 17 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στις Κυκλάδες και το Βόρειο Αιγαίο ισχυροί αλλά από το απόγευμα στο Βόρειο Αιγαίο θα ενισχυθούν στα 7-8 μπ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29-30 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι –
βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Ν. Ευβοϊκό έως ισχυροί.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και το βράδυ θα βρέξει περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: