www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ο καιρός την Κυριακή 05.09.2010

Αρχικά βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις ανατολικές και βόρειες περιοχές της χώρας και σταδιακή σχετική βελτίωση του καιρού μετά το μεσημέρι με περιορισμό των φαινομένων στα ορεινά ηπειρωτικά, περιμένουμε την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010. Στα δυτικά αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 27 στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 28 - 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 21 έως 27 στα νησιωτικά τμήματα και από 21 έως 30 βαθμούς στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα. Πάντως στη Δ. Μακεδονία και στην Ήπειρο, οι μέγιστες κατά τόπους δε θα ξεπεράσουν τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνεόυν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ανατολικοί – νοτιοανατολικοί μέτριοι, στρεφόμενοι το απόγευμα σε δυτικούς με μικρή περαιτέρω εξασθένηση.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, με πρόσκαιρες ασθενείς βροχές κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς. Οι
άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στο Σαρωνικό μέτριοι και στο Ν. Ευβοϊκό ισχυροί.

Νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγιδας τις πρώτες πρωινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: