www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ο καιρός σήμερα 03.09.2010

Λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν, δίνοντας τις βραδινές ώρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά, περιμένουμε την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010. Τη νύχτα τα φαινόμενα στο Β. Ιόνιο, στην Ήπειρο και στη Δ. Μακεδονία ενδέχεται τοπικά να είναι ισχυρά.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 28 στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 29 - 30 βαθμούς στην Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα, από 18 έως 28 στη Νότια Ελλάδα και από 20 έως 26 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνεόυν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν
στο Ιόνιο.

Λίγες τοπικές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 - 30 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι και στα ανατολικά μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και ασθενείς τοπικές βροχές τις νυχτερινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: