www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Γνωρίστε την Iron...Mam, τη γυναίκα- μαγνήτη!

Αν η γυναίκα της φωτογραφίας σας θυμίζει έντονα την... πόρτα του ψυγείου σας, δεν έχετε άδικο! Η Μπρέντα Άλισον, μία 50χρονη γυναίκα από το Λονδίνο, έχει το ιδιαίτερο "χάρισμα" να μαγνητίζει με το σώμα της μεταλλικά αντικείμενα! Από μαγνητάκια και καρφίτσες μέχρι νομίσματα και κλειδιά, όλα μαγνητίζονται και "κολλούν" πάνω της σε δευτερόλεπτα!


Και σαν να μην φτάνει αυτό, η παρουσία της είναι ικανή να ανάψει τα φώτα, να ενεργοποιήσει συναγερμούς, να θέσει εκτός λειτουργίας ταμειακών μηχανές αλλά και να δημιουργήσει παρεμβολές στο τηλεοπτικό σήμα!

Οι βρετανικές εφημερίδες κάνουν λόγο για αυξημένο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο σε σχέση με το μέσο ανθρώπινο σώμα, αλλά η ίδια δηλώνει απελπισμένη!

"Δεν υπάρχει τίποτα πιο ντροπιαστικό από το να μπαίνω σε ένα πολυκατάστημα και ...αυτομάτως να σταματούν τη λειτουργία τους οι ταμειακές μηχανές", δηλώνει.

Η γυναίκα- μαγνήτης υποστηρίζει ότι αντιλήφθηκε την επίδραση που είχε η παρουσία της στις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές κατά τη διάρκεια της εφηβείας της.

Όταν γέννησε τον γιό της η κατάσταση έγινε ακόμη πιο έντονη καθώς τα παιχνίδια του που λειτουργούσαν με μπαταρίες, ξεκινούσαν αμέσως μόλις εκείνη έμπαινε στο παιδικό δωμάτιο! Το
φαινόμενο όμως του μαγνητισμού αντικειμένων, εμφανίστηκε τα τελευταία μόλις χρόνια.

Οι γιατροί που την εξέτασαν της επισήμαναν ότι ο υπέρμετρος μαγνητισμός του σώματός της μπορεί να προκαλέσει υψηλά επίπεδα πίεσης και την συμβούλευσαν να λάβει μέτρα προκειμένου να τον μειώσει, ενώ θεώρησαν πιθανό να οφείλεται σε υπερβολικό στρες!

Η ειδικός στην ηλεκτροθεραπεία Κάθυ Τζεμινιάνι μιλώντας στην εφημερίδα The Sun, εξηγεί: "Ο καθένας μας έχει ένα ηλεκτρισμένο φορτίο που διαφέρει βέβαια από άτομο σε άτομο. Είναι φανερό ότι η Μπρέντα είναι ιδιαίτερα υψηλά φορτισμένη".

Όπως χαρακτηριστικά εξηγεί η ίδια η Μπρέντα "Τα μεταλλικά αντικείμενα, παραμένουν περισσότερη ώρα πάνω στα κόκκαλα μου από ό,τι στους μυς. Ξέρω πως το θέαμα κάνει τους ανθρώπους να γελάνε, εγώ όμως νιώθω σαν... ψυγείο που έχει καλυφθεί από μαγνητάκια!".

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία γεύση από την ... Iron Mam!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: