www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Φεύγει η Coca - Cola από την Ελλάδα;

Μεγάλη δυσαρέσκεια εκφράζει η διοίκηση για τα φορολογικά μέτρα. Ενδεχόμενη αποχώρηση αφήνει στην ανεργία 2.500 εργαζόμενους στις οκτώ μονάδες ανά την Ελλάδα.


Ετοιμάζεται να τα “μαζεψει” από την Ελλάδα ο κολοσσός της COCA COLA 3E καθώς η διοίκηση εκφράζει μεγάλη δυσαρέσκεια για τα οικονομικά μέτρα – τα φορολογικά – που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση εν μέσω κρίσης.

Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”, αν η σκέψη του ιδιοκτήτη Γ. Δαυίδ πραγματοποιηθεί και οι δραστηριότητες μεταφερθούν σε άλλες αγορές, θα μείνουν άνεργοι 2.500 εργαζόμενοι που αυτή τη στιμή δουλεύουν σε επτά εργοστάσια της εταιρείας ανά την Ελλάδα.

Κύκλοι της εταιρειάς δηλώνουν στην εφημερίδα, ότι “δεν είναι στα σχέδια να πούμε πως φεύγουμε σε μερικούς μήνες, όμως δεν μπορούμε να παραβλέπουμε τη διαρκή πίεση των μετόχων μας – μία πίεση που έχει να κάνει με τις απώλειες που
προκύπτουν από τη διπλή φορολόγησή μας”. Παράγοντες της εταιρείας αναφέρουν μάλιστα χαρακτηριστικά, ότι “δεν θα πληρώνουμε εμείς το μάρμαρο της πολιτικής Παπακωνσταντίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: