Τόνος σε νερό
Μαγιονέζα
Κρεμμύδια ξερά
Άνηθος - Μαϊντανός - Ελιές
Εκτέλεση
Αδειάζουμε το εσωτερικό της ντομάτας ( όπως κάνουμε για τα γεμιστά)
Φτιάχνουμε τονοσαλάτα ( τόνος, ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μαγιονέζα και στραγγισμένος τόνος). Είναι καλύτερα να αφήσουμε για 2 - 3 ώρες την τονοσαλάτα στο ψυγείο να παγώσει.
Γεμίζουμε τις ντομάτες με την τονοσαλάτα και στολίζουμε προαιρετικά με λίγο άνηθο, ή μαϊντανό και 1 μικρή ελίτσα.
Καλή σας όρεξη !
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου