www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Υπονόμευση των αγώνων της εργατικής τάξης καταγγέλλει το ΠΑΜΕ

Προσπάθεια υπονόμευσης και προβοκαρίσματος «των αγώνων της εργατικής τάξης από τους κρυφούς και φανερούς μηχανισμούς που θύματα τους είναι και οι τρεις νεκροί» καταγγέλλει το ΠΑΜΕ.


Καλεί δε τους εργαζόμενους να περιφρουρήσουν τον αγώνα τους από κάθε προβοκάτσια και να δώσουν βροντερή απάντηση με τη μαζική συμμετοχή τους αύριο στη συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 6.00 μ.μ.

Παράλληλα, η εκτελεστική γραμματεία του ΠΑΜΕ χαιρετίζει «τους εκατοντάδες χιλιάδες απεργούς εργάτες, εργάτριες, νέους, νέες, άνεργους που συμμετείχαν μαζικά στην απεργία και στις απεργιακές
συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, σε όλη την Ελλάδα. Συμμετείχαν ξεπερνώντας την τρομοκρατία της εργοδοσίας, τις απειλές τους εκβιασμούς. Ξεπερνώντας τα τρομοκρατικά διλλήματα περί πτώχευσης. Ξεπερνώντας την ανοιχτή απεργοσπασία του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού. Τα ψέματα και τις συκοφαντίες ενάντια στο ΠΑΜΕ».

«Δόθηκε μια μαζική μεγαλειώδη απάντηση στην αντεργατική πολιτική. Η Εργατική Τάξη και γενικότερα τα λαϊκά στρώματα απορρίπτουν τα μέτρα και την αισχρή προπαγάνδα που τα συνοδεύει. Χαιρετίζουμε όλους όσους συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ. Η εργατική τάξη μαζί με τα άλλα λαϊκά στρώματα, τη νεολαία και τις γυναίκες καταδίκασαν και καταψήφισαν τα βάρβαρα αντεργατικά μέτρα. Η κυβέρνηση πρέπει να τα πάρει πίσω. Δεν νομοιμοποιούντα στη συνείδηση του λαού», προσθέτει το ΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: