www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. Η βία απειλεί τη δημοκρατία.

Το ζήτημα πια δεν είναι τα μέτρα. Είναι το μέτωπο όσων ανήκουν στη συνταγματική Ελλάδα απέναντι στους άλλους. Εχθρούς ανελέητους της δημοκρατίας, της κοινωνίας, της πατρίδας. Τελειώσαμε. Αν ακόμη και τώρα, οι πολιτικοί αρχηγοί δεν μπορούν να μαζευτούν, να βάλουν την κοινή διαχωριστική γραμμή, να απαντήσουν και συμβολικά και συγκεκριμένα στη μεγάλη επίθεση κατά της δημοκρατίας, τότε να παραχωρήσουν τη θέση τους σε άλλους.


Μεγάλη δημοκρατική εκδήλωση η απεργία και η πορεία. Είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κανείς, δεν παύει να είναι κορυφαία στιγμή, σεβαστή και
ενδεικτική της δύναμης του πολιτεύματος.

Όταν προβοκάτορες, μπορούν να μεταθέτουν το μήνυμα και το συμβολισμό από την λαική οργή στην τυφλή βία και στο θάνατο , τότε όλοι οφείλουμε να ξαναβάλουμε τις προτεραιότητες, να ξανασκεφτούμε οι αντιπαλότητες μας τι φίδια τρέφουν.

Η κυβέρνηση, αν σκεφτούμε κυνικά, συγχωρείστε με απάνθρωπα, ωφελείται πολιτικά από τα επεισόδια. Ας μην διανοηθεί να το εκμεταλλευθεί.

Η εφαρμοσιμότητα των μέτρων με 150.000 κόσμο στο δρόμο και με τη βία ανεξέλεγκτη,γίνεται ακόμη πιο προβληματική.

Η αστυνομία οφείλει αυτή τη φορά να μην κάνει πίσω. Με συναίνεση όλων των κομμάτων πρέπει να εκκαθαρίσει κάθε είδους Εξάρχεια.

Τώρα και τελειωτικά.

Ο Συνασπισμός ας σκεφτεί στα σοβαρά με ποιον είναι. Το ίδιο και το όμορο ΚΚΕ.

Προχθές συμβολικά κατέλαβαν, ως άλλοι Γλέζοι την Ακρόπολη. Να αποφασίσουν αν είμαστε σε κατοχή, αν ο όρκος τους στο Σύνταγμα ισχύει.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: