www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Τρεις νεκροί! - Τραγικά επεισόδια τώρα μιλάνε οι προβοκάτορες




Θύματα τυφλής βίας των προβοκατόρων. Νεκροί τρεις συμπολίτες μας. Μαγαζιά και Ι.Χ στις φλόγες. Αστυνομία και πυροσβεστική σε δράση. Τα επεισόδια συνεχίζονται.

Τουλάχιστον 3 άτομα έχασαν την ζωή τους και άλλα 4 τραυματίστηκαν στο κτίριο τράπεζας στην οδό Σταδίου 23. Η φωτιά πιθανότατα ξέσπασε από ρίψη μολότωφ. Η τράπεζα ήταν ανοιχτή την ώρα της επίθεσης.Μέσα βρίσκονταν περίπου 25 άτομα στην πλειοψηφία τους εργαζόμενοι.

Εκτός απο τους τρεις νεκρούς αναφέρονται 5 τραυματίες. Αυτή την ώρα καίγοντα μαγαζιά αυτοκίνητα και δημόσια κτίρια σε όλη την Αθήνα.

Στις φλόγες έχει παραδοθεί το κτίριο του πρώην ΣΔΟΕ, που πλέον στεγάζει τη διεύθυνση τελωνείων, επί της Αμαλίας. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη και στο απέναντι αλσύλιο.

Φωτιά ξέσπασε και στη λεωφόρο Συγγρού 1 και σε κτίριο της Νομαρχίας Αθηνών στη Λεωφόρο Συγγρού 15.

Οι προβοκάτορες μετά το τέλος της μεγαλειώδους πορείας ανέλαβαν δράση με μόνο στόχο να αμαυρώσουν τη συγκέντρωση των εργαζομένων.

Μεταξύ άλλων έχουν γίνει στάχτη το κατάστημα του Αναγνωστόπουλου στην οδό Σταδίου, το βαν του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων και το κτίριο του πρώην ΣΔΟΕ στην λεωφόρο Β. Αμαλίας. Η αστυνομία και η πυροσβεστική αγωνίζονται για να ελέγξουν την κατάσταση και να σώσουν ανθρώπους και περιουσίες.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: