1 ½ ποτήρι πορτοκαλάδα
½ φλιτζάνι ζάχαρη
2 φακελάκια ζελέ κεράσι (κανονικό)
Ζεσταίνουμε το νερό. Ρίχνουμε το ζελέ και την ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθούν. Προσθέτουμε την πορτοκαλάδα, το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
Βρέχουμε μια φόρμα και την βάζουμε στην κατάψυξη χωρίς να σκουπίσουμε τα νερά (για να μην κολλήσει το ζελέ στα τοιχώματα). Ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
Τοποθετούμε στο ψυγείο (συντήρηση) μέχρι να πήξει.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου