www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

3D στο σαλόνι του σπιτιού σας

Η Sony ανακοίνωσε ότι ο Ιούνιος θα είναι ο μήνας κατά τον οποίο θα ξεκινήσει την επίσημη κυκλοφορία των νέων τρισδιάστατων τηλεοράσεών της.


Η εταιρεία αποκάλυψε ότι τον Ιούνιο πρόκειται να ξεκινήσει τη διάθεση των νέων τηλεοράσεών της, οι οποίες θα φέρουν τη 3D τεχνολογία στην οικιακή διασκέδαση. Η Sony έσπευσε, επίσης, να ανακοινώσει ότι η 3D αναβάθμιση για τις Playstation 3 κονσόλες της θα διατεθεί το ίδιο χρονικό διάστημα. Η εν λόγω αναβάθμιση θα περιλαμβάνει υποστήριξη 3D, ενώ λοιπά οικιακά ηλεκτρονικά προϊόντα, συμβατά με τη συγκεκριμένη τεχνολογία, θα κυκλοφορήσουν την ίδια περίοδο.

Οι δύο πρώτες τηλεοράσεις της Sony, 40 και 46 ιντσών, θα συνοδεύονται από δύο ζευγάρια 3D γυαλιών και θα κοστίζουν περίπου 2.400 ευρώ και 2.800 ευρώ αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τον Ιούλιο η εταιρεία θα ξεκινήσει και τη διάθεση έξι νέων ακόμα τηλεοράσεων. Αυτές θα αποτελούνται από δύο μοντέλα 52 και 60 ιντσών, αλλά και τέσσερα ακόμα με «3D ready», τα οποία θα έχουν ήδη ενσωματωμένο το 3D κύκλωμα. Παρ’ όλα αυτά, θα απαιτείται, και σε αυτή την περίπτωση, η αγορά 3D γυαλιών, καθώς και ενός ακόμα αναμεταδότη υπέρυθρων.

Το φθηνότερο μοντέλο - αυτό των 40 ιντσών, με απαραίτητη την αγορά των γυαλιών και του αναμεταδότη - αναμένεται να κοστίζει πάνω από 1.800 ευρώ. Η τιμή των γυαλιών θα φτάνει περίπου τα 100 ευρώ το ζευγάρι, ενώ ο αναμεταδότης - ο οποίος στέλνει ένα σήμα για το συγχρονισμό των ηλεκτρονικών φακών στα γυαλιά - θα κοστίζει περίπου 40 ευρώ.

Πηγή: www.pcw.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: