www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Συμβαίνουν και θαύματα.. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ο κ. Φασούλας στο Δημοτικό Συμβούλιο! Γιατί όμως;


Όχι μόνο εμφανίστηκε, αλλά μίλησε και για τον Καλλικράτη ο Δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας, κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής. Άραγε τι οδήγησε τον ''Ψηλό'' σε μια ''δυναμική'' επανεμφάνιση;.. Ιδού η αλήθεια και η στρατηγική του επιτελείου του!

Ο κύριος Φασούλας, από την αρχή της θητείας του κιόλας, απαξίωσε τις Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού φρόντισε να λάμψει δια της Απουσίας του.. ακόμη και σε κρίσιμες συνεδριάσεις, όπως για παράδειγμα τη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό..

Επιλεκτικές και ολιγόλεπτες παρουσίες στο Δ.Σ. (όπως και στην πόλη γενικότερα) διαμόρφωσαν το προφίλ ενός απρόσιτου Δημάρχου.

Και αυτό μέχρι χθες..

Ποιος ήταν ο λόγος που οδήγησε τον Παναγιώτη Φασούλα να παραστεί στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. και μάλιστα να κάνει εκτενή εισήγηση με θέμα τη διοικητική μεταρρύθμιση που προωθεί το ΠΑΣΟΚ;

Η απάντηση είναι πολύ απλή!

Ο κύριος Φασούλας νιώθει πλέον απομονωμένος και αποκομμένος από τον κομματικό ιστό του ΠΑΣΟΚ. Πλήθος σκανδάλων, η δυσαρέσκεια των Πειραιωτών, αλλά και η αναποτελεσματικότητα σε κρίσιμους τομείς (π.χ. καθαριότητα) που χαρακτήρισε τη Δημοτική του Αρχή, σε συνδιασμό με την έντονη φημολογία περί υποψηφιότητας Μίχα για το Δήμο Πειραιά τον ανάγκασαν να βγει και πάλι στο προσκήνιο.

Σε θέση άμυνας λοιπόν ο κ. Φασούλας, αφού νιώθει απειλητικά δίπλα του την ανάσα του Νομάρχη Γιάννη Μίχα στην κούρσα για τη διεκδίκηση του Δήμου Πειραιά. Κάτι που πιθανώς θα σημαίνει το πολιτικό τέλος του Παναγιώτη Φασούλα. Αυτό έχουν αντιληφθεί τόσο ο ίδιος όσο και οι στενοί του Συνεργάτες και έχουν επιδωθεί σε έναν αγώνα δρόμου, όπου όλα θα κριθούν στην τελική ευθεία... που όμως πλησιάζει επικίνδυνα!

Για πολλούς, η αντίστροφη μέτρηση για το κεφάλαιο Φασούλα (τουλάχιστον σε ότι αφορά τον Πειραιά) έχει ήδη ξεκινήσει...

Άξια σχολιασμού είναι και η αποχώρηση της Μείζονος Μειοψηφίας την ώρα που ο Δήμαρχος ανέβηκε στο βήμα...

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με το Συντονιστή της παράταξης ''ΩΡΑ ΠΕΙΡΑΙΑ'' κ. Τάσο Κάρλε και στην ερώτησή μας σε τι αποσκοπούσε η συγκεκριμένη κίνηση, μας απάντησε λακωνικά και ελαφρώς ειρωνικά... ''Κανένας φούρνος θα γκρεμίστηκε στον Πειραιά' '.








Ε. ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
http://piraeuspress.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5274:2010-02-13-02-09-06&catid=107:2009-03-04-21-45-32&Itemid=136

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: