www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Γ. Καρατζαφέρης: Βενιζέλος - Σαμαράς προσπαθούν να κοροϊδέψουν τον κόσμο


Τη θέση ότι οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαμαράς προσπαθούν με τις εξαγγελίες του να κοροϊδέψουν τον κόσμο διατύπωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό κανενός», τόνισε και σημείωσε ακόμη ότι οι δύο «μονομάχοι» -όπως τους χαρακτήρισε, υπέγραψαν επιστολή προς την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ με την οποία δεσμεύονται «πως όσα χρόνια πολιτεύονται, δεν θα ασκήσουν πολιτική ενάντια στις ρυθμίσεις του μνημονίου».

 «Εχουν δέσει πισθάγκωνα τα χέρια τους σε σημείο που δεν μπορούν να είναι εκείνοι οι οποίοι θα μπορούν να διαπραγματευτούν την επόμενη ημέρα», συμπλήρωσε ο κ. Καρατζαφέρης. «Γιατί να
κοροιδέψουμε τον κόσμο; Να δημιουργούμε ψεύτικες ελπίδες;», διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

 Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να μην προσέλθουν στις κάλπες με θυμό. «Το βράδυ των εκλογών», είπε, «δεν θα χρειαστούμε τσαμπουκά, θα χρειαστούμε μυαλό» και πρόσθεσε: «Με θυμό γίνονται εγκλήματα, με θυμό γίνονται λάθη».

Επιπλέον, υποστήριξε πως η μόνη ρεαλιστική πρόταση είναι η άμεση συνεννόηση με το Νότο «για μια ομάδα αντίστασης προς την κ. Μέρκελ». Οπως είπε, χρειάζεται μια αναθεώρηση της πολιτικής της λιτότητας, η οποία επιβάλλεται από τους Γερμανούς.



Για τις εξελίξεις στην εσωτερική πολιτική σκηνή, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. παρατήρησε ότι σήμερα δεν υπάρχει πια δεξιά πολυκατοικία, αλλά συνοικία, ενώ επιτέθηκε στη «Χρυσή Αυγή», λέγοντας ότι πρόκειται για ένα κόμμα που επαναφέρει μνήμες του χιτλερισμού. Όσο για τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» εκτίμησε ότι τα ποσοστά που τους δίνουν οι δημοσκοπήσεις είναι υπερβολικά.

 Τέλος, ο κ. Καρατζαφέρης παρουσίασε και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ. το οποίο αποτελούν οι: Γιώργος Κύρτσος, Νικήτας Πετρούλιας, Γιώργος Κανελλόπουλος, Νίκος Παπαγιαννόπουλος, Αθανάσιος Παπαγεωργίου, Κυριακή Οικονομάκη, Χρήστος Χαρίτος, Λεωνίδας Γεωργιάδης, Ευαγγγελία Δέσκα, Αγγελική Γερμανίδου, Δημοσθένης Ευσταθίου και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λευτέρης Κωνσταντινίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: