www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ο καιρός στις 23.04.2012


Καλό καιρό με λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους θα αυξηθούν και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2012. Βροχές ή καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν αργά το βράδυ και τη νύχτα προς Τρίτη στα βορειοδυτικότερα τμήματα της χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 8 έως 26 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 10 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νοτιότερα πελάγη τοπικά δυτικοί μέτριοι. Σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, ενώ το
δυτικό ρεύμα στον Κορινθιακό θα πνέει με εντάσεις που θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.

Πολύ καλές καρικές συνθήκες με λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: