www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΝΔ - Παραιτήθηκε ο βουλετής Τρικάλων Νίκος Λέγκας


Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Λέγκας, εκφράζοντας την αντίθεσή του με τα νέα μέτρα που θέτει προς ψήφιση η κυβέρνηση.

Στην επιστολή της παραίτησής του, ο κ. Λέγκας κάνει λόγο για αποφάσεις που εδώ και καιρό έχουν λάβει τη μορφή εκβιαστικών διλημμάτων, «αποφάσεις μάλιστα που απέχουν πρόδηλα από την εντολή που έλαβε από τον τρικαλινό λαό».

«Εκτιμώντας ότι στην πλέον κρίσιμη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας, οι αποφάσεις που πρόκειται να ληφθούν στο ελληνικό κοινοβούλιο απαιτούν τη μέγιστη εξουσιοδότηση από εκείνους, οι οποίοι με εξέλεξαν ως εκπρόσωπο τους και επειδή η
βαρύτητα αυτών των αποφάσεων -που δυστυχώς πήραν εδώ και καιρό τη μορφή εκβιαστικών διλημμάτων- απέχει πρόδηλα από την εντολή που έχω λάβει από τον Τρικαλινό λαό, υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του βουλευτή του Νομού Τρικάλων», αναφέρει στην επιστολή του.

Τη θέση του κ. Λέγκα στα βουλευτικά έδρανα καταλαμβάνει ο κ. Θεόδωρος Σκρέκας, που έχει διατελέσει βουλευτής της ΝΔ και στο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: