www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ο καιρός στις 14.02.2012


Συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές στα δυτικά, στην Πελοπόννησο, τη Στερεά και το Κεντρικό, Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά ενώ τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα δυτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 9 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 2 έως 11 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 0 έως 9 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 4 έως 13 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ασθενείς έως μέτριοι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς στα κεντρικά και νότια, από το μεσημέρι και μετά. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι νοτίων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Παροδικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα βρέξει, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Χιόνια θα πέσουν στην Πάρνηθα. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με αυξημένες νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 7 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: