www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Καφές στο da capo

Σάββατο πρωΐ και να'μαι στην Αθήνα για βόλτα και καφέ.

Ο δρόμος μ' έβγαλε στο Κολωνάκι και επειδή ήταν ακόμα 9 το πρωΐ είπα να πιω τον καφέ μου στο γνωστό στέκι των επωνύμων στο Da Capo.

Που είναι άραγε οι παλιές καλές ημέρες που δεν έβρισκες να καθήσεις ή και αν έβρισκες ήταν reserve με μια εφημερίδα ή ένα πακέτο καπνό;

Δύο τραπεζάκια ήταν πιασμένα έξω, 4-5 άτομα στον εσωτερικό χώρο και ο υπάλληλος του καφέ εξυπηρετικότατος και πολύ ευγενικός δεν μπορώ να πω, από κάθε άλλη φορά!

Πήραμε  τους καφέδες μας και καθήσαμε έξω. Πολύ κρύο...

Και εκεί που καθόμαστε και μιλάγαμε να και ένας βουλευτής της ΝΔ. Το όνομά του δεν το αναφέρω για ευνόητους λόγους.
Πήρε τον καφέ του και κάθισε στον στεγασμένο εξωτερικό χώρο στο πρώτο τραπέζι μόνος του.

Μετά από λίγο ήρθε και άλλος κόσμος. Στο απέναντι τραπεζάκι κάθισαν τρεις φίλοι. Δεν άργησαν να πιάσουν κουβέντα μαζί του.

Μίλησαν για πολλά πράγματα. Θα μου έπαιρνε πολύ ώρα να σας μεταφέρω όλη τη συζήτηση.

Αυτό που θέλω όμως να σας μεταφέρω από αυτά που είπε ο βουλευτής, με λίγα λόγια, είναι:

Ή παραμένει στην εξουσία ο Λουκάς Παπαδήμος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απ' αυτό που προτείνει η δική μου παράταξη ή πάμε για σίγουρη χρεοκοπία.

Δεν μπορεί ο κόσμος να λέει όλους τους βουλευτές κλέφτες γιατί δεν είναι όλοι και έφερε το εξής παράδειγμα (η Αλεξανδράτου είναι ξανθιά, γύρισε ταινία πορνό και είναι π.....α - αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι ξανθιές γυναίκες είναι π......ς!)

Είπε ακόμα ότι στην παράταξή του υπάρχουν έντεκα κωλόπαιδα - όπως ακριβώς τους χαρακτήρισε - που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και θέλουν να έχουν γνώμη σε όλα και να κάνουν κουμάντο. Χαρακτηριστικά ανέφερε τα ονόματα Μεϊμαράκης, Χατζηδάκης, Βουλγαράκης.

Ακόμα μίλησε για μια ξανθιά βουλευτίνα που τα έχει αρπάξει. Όταν τον ρώτησαν ποιά είναι δεν είπε το όνομά της αλλά ανέφερε ότι την είχε κατονομάσει παλαιότερα και όλοι ξέρουν ποιά είναι αυτή...

Μίλησε για τα φορολογικά θέματα και είπε ότι με κάποια συμφωνεί και με κάποια άλλα όχι. Ότι έχει πει τη γνώμη του αλλά επειδή είναι μ.....ς κανείς δεν τον ακούει.

Σε ερώτηση κάποιου γιατί δεν παραιτείται είπε ότι έχει πολύ κόσμο που τον ψηφίζει ανελλιπώς και του έχει εμπιστοσύνη εδώ και πολλά χρόνια και δεν θέλει να τους κρεμάσει.

Οι τρεις φίλοι τον συμβούλεψαν λοιπόν να τους πολεμήσει εκ των έσω και να μην κάνει πίσω.

Κάπου εκεί σηκώθηκε, πλήρωσε τον καφέ του και έφυγε...

Τριγμοί στο εσωτερικό της ΝΔ

Καλό Σ/Κ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: