www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ο καιρός στις 28.01.2012


Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στην Χαλκιδική, την Εύβοια, τη Βοιωτία, τη Βόρεια Αττική και την Κρήτη και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στη Χαλκιδική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -6 έως 6 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από -2 έως 12, στην Κεντρική Ελλάδα από -1 έως 7, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 9 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις βορείων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ ανατολικοί μέτριοι και στον Πατραϊκό ισχυροί.

Αυξημένες κατά περιόδους νεφώσεις με ασθενή βροχή ή χιονόνερο στα βόρεια προάστια και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 7 βαθμούς αλλά στα βόρεια θα είναι 2-4 βαθμούς χαμηλότερη. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια και παγετό τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 5 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: