www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Χωρίς κάρτες ελεγχόμενης στάθμευσης η Αθήνα


Προσωρινή παύση επιβολής προστίμων σε όσους οδηγούς παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους σε θέσεις επισκεπτών του δήμου Αθηναίων, χωρίς να τοποθετούν τις ειδικές κάρτες ελεγχόμενης στάθμευσης, καθώς είναι σε έλλειψη.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο της Δημοτικής Αστυνομίας Αναστάσιο Αβραντίνη, το πρόβλημα αναμένεται να λυθεί το προσεχές διάστημα και ο λόγος της έλλειψης έχει να κάνει με το γεγονός ότι αν και έχει υπογραφεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο η σχετική απόφαση, που εκκρεμούσε από τον Οκτώβριο, για την ανανέωση της
σύμβασης με την αντίστοιχη εταιρεία, αναμένεται η οριστική υλοποίησή της, καθώς απομένει η τελική επίλυση διαδικαστικών ζητημάτων από την οικονομική υπηρεσία του δήμου.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή, η Δημοτική Αστυνομία συνεχίζει να πραγματοποιεί κανονικά τους ελέγχους για παράνομη στάθμευση σε διαβάσεις, θέσεις μόνιμων κατοίκων, φόρτωσης - εκφόρτωσης, αναπήρων, δικύκλων, και σε άλλες ειδικές θέσεις, που προβλέπονται από τον ΚΟΚ.


Πάντως, οι επισκέπτες της πόλης οφείλουν να αναζητούν κάρτες, καθώς από τη στιγμή που θα αποκατασταθεί το πρόβλημα, η Δημοτική Αστυνομία θα συνεχίσει τη βεβαίωση των παραβάσεων για παράνομη στάθμευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: