www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Επέμεινε στα αναπτυξιακά μέτρα η ΝΔ στην συνάντηση με την τρόικα

Με ένα ολιγόλογο non paper η ΝΔ μετά την συνάντηση του Α.Σαμαρά και του οικονομικού του επιτελείου με τους εκπροσώπους της τρόικα γνωστοποίησε ότι «παρουσίασε τις γνωστές θέσεις του κόμματος σε θέματα φορολογίας και ανάπτυξης» και φυσικά ότι «στην συνάντηση έγινε συζήτηση για τις εξελίξεις γύρω από το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους.»

Σύμφωνα με πληροφορίες το επιτελείο της ΝΔ παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος επιμένοντας ότι η μείωση μισθών και συντάξεων όπως και η περικοπή του 13-14 μισθού είναι μέτρα εκτός των άλλων
αναποτελεσματικά καθώς βαθαίνουν την ύφεση που είναι και το βασικό πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας στη φάση αυτή.

Παράλληλα παρουσίασε «τα ισοδύναμα» αναπτυξιακά μέτρα τα οποία και θα υποστηρίξει σε όλα τα επίπεδα.Πάντα με τις ίδιες πηγές οι εκπρόσωποι της τρόικα «δεν ήταν αρνητικοί στις προτάσεις που κατατέθηκαν».

Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, εκτός από τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά, μετείχαν ο κ. Ιωάννης Μουρμούρας, υφυπουργός Οικονομικών, ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας, αν. Τομεάρχης Οικονομίας, ο κ. Νότης Μηταράκης, αν. Υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας και ο κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης, σύμβουλος του Προέδρου του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: