www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Προσαγωγές 227 οπαδών στη Νερατζιώτισσα


Σε 227 προσαγωγές οπαδών προέβη η ΕΛ.ΑΣ. στη Νερατζιώτισσα. Διεξάγεται έρευνα για την ταυτοποίηση κατοχής βομβών μολότοφ, φωτοβολίδων, μαχαιριών, λεπίδων, σουγιάδων, ράβδων, γκλομπ κ.α. που βρέθηκαν στην περιοχή του σταθμού Νερατζιωτισσα.


Σε 227 προσαγωγές οπαδών προέβη η ΕΛ.ΑΣ. στη Νερατζιώτισσα την ώρα που αυτοί κατευθύνονταν στο κλειστό του Αγίου Θωμά για τον αγώνα μπάσκετ Μαρούσι - Ολυμπιακός.

Όπως έγινε γνωστό, οπαδοί του Ολυμπιακού κατέβηκαν αρχικά στο σταθμό Ειρήνη και επιχείρησαν να βγουν προς το Ολυμπιακό Στάδιο, όπου εκίνη την ώρα άρχιζε ο αγώνας μπάσκετ
του Παναθηναϊκού με τη Δράμα. Την ίδια ώρα, οπαδοί του ΠΑΟ βγήκαν απο το γήπεδο και κινήθηκαν προς το τρένο.

Η αστυνομία ωστόσο ήταν σε επιφυλακή για ενδεχόμενο οπαδικό «ραντεβού» και το απέτρεψε αναγκάζοντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού να μπουν πάλι στο τρένο και να κατέβουν στη Νερατζιώτισσα και τους οπαδούς του ΠΑΟ να επιστρέψουν στο στάδιο.

Στο σταθμό της Νερατζιώτισσας, αστυνομικοί που ήταν ήδη εκεί βρήκαν αρχικά εννέα βόμβες μολότοφ. Όταν κατέβηκαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, οι αστυνομικές δυνάμεις τους κύκλωσαν με πρόσχημα να τους πάνε συνοδεία στο κλειστό του Αγίου Θωμά, αλλά τους ακινητοποίησαν και τους προσήγαγαν στην Ασφάλεια. Ταυτόχρονα άρχισαν να μαζεύουν πλήθος αντικειμένων που εκτιμάται ότι πέταξαν οι οπαδοί για να μην βρεθούν πάνω τους.

Από την Αστυνομία διεξάγεται έρευνα για την ταυτοποίηση κατοχής βομβών μολότοφ, φωτοβολίδων, μαχαιριών, λεπίδων, σουγιάδων, ράβδων, γκλομπ κ.α. που βρέθηκαν στην περιοχή του σταθμού Νερατζιώτισσα.

Σε περίπτωση που ταυτοποιηθούν δακτυλικά αποτυπώματα στα αντικείμενα με αυτά των προσαχθέντων, τότε θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Διαφορετικά θα αφεθούν ελεύθεροι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: