www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ο καιρός στις 13.01.2012


Λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά, κυρίως της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας από το βράδυ, περιμένουμε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -6 έως 10 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από -3 έως 14 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από -3 έως 11 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -1 έως 13 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί – βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και από το απόγευμα σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά στο Νότιο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Ηλιοφάνεια και κρύο το πρωί, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς αλλά τις πρωινές ώρες στα βόρεια προάστια θα σημειωθεί παγετός. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι δυτικών διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό, ενισχυόμενοι σε ισχυρούς το βράδυ στο Σαρωνικό.

Ηλιοφάνεια με νεφώσεις από το απόγευμα και μετά, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: