www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Π. Καψής: Από τέλη Μαρτίου η περίοδος εκλογών


Για μετά τον Μάρτιο όταν έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις για το PSI, τη νέα δανειακή σύμβαση και το πρόγραμμα που θα την ακολουθεί, προσδιόρισε τον χρόνο των εκλογών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής.

«Χρονικά δεν προσδιορίζεται απολύτως, αλλά είναι φανερό ότι αυτές οι διαπραγματεύσεις θα κρατήσουν οπωσδήποτε μέχρι τον Μάρτιο» ανέφερε ο κ. Καψής σε συνέντευξή του στον τ/σ Αντέννα και συμπλήρωσε: «Από τα τέλη Μαρτίου είμαστε σε περίοδο εκλογών. Μέχρι πότε, δεν μπορώ να ξέρω».

Στη συνέχεια αναγνώρισε ότι υπάρχουν τριβές ανάμεσα στα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, αλλά τις απέδωσε στο ότι γίνεται «ένα πείραμα που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα και αυτό μοιραία
έχει τριβές».

Πάντως εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα ξεπεραστούν, γιατί -όπως είπε- πρέπει να τις ξεπεράσουμε. «Έχουμε μπροστά μας αυτό το τεράστιο έργο. Πρόκειται να πάρουμε στο τέλος αυτής της προσπάθειας 89 δισ. ευρώ. Καταλαβαίνετε ότι είναι τεράστια υπόθεση για την ελληνική οικονομία», πρόσθεσε.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να ληφθούν νέα μέτρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι αυτό ενδέχεται να συμβεί «επειδή δεν έχουμε κάνει καλά τη δουλειά μας» και ότι «είναι σημαντικό να το καταλάβουμε αυτό».

Ωστόσο, έσπευσε να διευκρινίσηε ότι «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα». «Δεν λέω ότι δεν θα υπάρξει -δεν μπορώ να το ξέρω- αλλά αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: