www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ο καιρός στις 16.12.2011


Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα, πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και σταδιακή βελτίωση του καιρού στις παραπάνω περιοχές με περιορισμό των φαινομένων στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου, περιμένουμε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα βόρεια και βορειοδυτικά ορεινά, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας θα βρέξει εκ νέου στη Δυτική Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 15 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 7 έως 17, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 19 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Ασθενείς έως μέτριοι δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και
στον Κορινθιακό, ενισχυόμενοι σταδιακά μετά το μεσημέρι σε ισχυρούς μέχρι σχεδόν θυελλώδεις.

Αυξημένες νεφώσεις με βροχή ή καταιγίδα μικρής διάρκειας και πολύ γρήγορη βελτίωση του καιρού, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 με 19 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι και τοπικά μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα νωρίς το πρωί και βελτιωμένο καιρό την υπόλοιπη ημέρα, περιμένουμε την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: