www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Μπαράζ ληστειών στην Αττική


Νέο μπαράζ ληστειών σημειώθηκε από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί στην Αττική.
Η τελευταία ληστεία έγινε στις 8 το πρωί στα ΕΛΤΑ Καισαριανής, στην οδό Ούλοφ Πάλμε 22.

Αγνωστος εισέβαλε στο υποκατάστημα, έσπασε με λοστό το τζάμι του ταμείου, άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγε.

Τα ξημερώματα, με διαφορά 8 λεπτών, σημειώθηκαν δύο επιθέσεις σε κοσμηματοπωλεία, στην Ηλιούπολη και στον Πειραιά, από τις συμμορίες ή τη συμμορία που εισβάλλει με κλεμμένα αυτοκίνητα.

Στις 4:20, στη λεωφόρο Ειρήνης 30 στην Ηλιούπολη, άγνωστοι αποκόλλησαν τη βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου δένοντας τα ρολά με ιμάντες σε κλεμμένο ΙΧ, άρπαξαν κοσμήματα άγνωστης αξίας και διέφυγαν με άλλο όχημα, εγκαταλείποντας στο σημείο το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Με τον ίδιο τρόπο, στις 4:28 στην οδό Σαχτούρη 75 στον Πειραιά, γκρέμισαν την πρόσοψη κοσμηματοπωλείου, άδειασαν τις προθήκες από τα χρυσαφικά και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο που
έφερε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Στις 9 το βράδυ της Πέμπτης, στην οδό Καμπουρόγλου στο Νέο Ψυχικό, τρεις άγνωστοι εισήλθαν σε κοσμηματοπωλείο, και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν κοσμήματα, άγνωστης χρηματικής αξίας.

Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 7 το απόγευμα, στη Σαλαμίνα τρεις άγνωστοι διέρρηξαν μονοκατοικία και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη άγνωστο χρηματικό ποσό.

Λίγο αργότερα, στις 9.39 το βράδυ, τρεις άγνωστοι εισήλθαν σε άλλη μονοκατοικία, στη θέση Ασπροχώρι Αυλώνας, τραυμάτισαν ελαφρά τον ιδιοκτήτη και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο επίσης χρηματικό ποσό.

Στις 3.25 τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο, τέσσερα άτομα εισέβαλαν σε μονοκατοικία και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν δύο κινητά τηλεφωνά, μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα. Κατά τη διάρκεια έρευνας από την αστυνομία, εντοπίστηκαν τρεις αλλοδαποί να επιβαίνουν σε ΙΧ αυτοκίνητο και προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου οι δύο εξ αυτών αναγνωρίστηκαν ως οι δράστες της ληστείας.

Τέλος, σημειώθηκαν άλλες τέσσερις ληστείες, σε βάρος οδηγού ταξί στο Ηράκλειο, σε κατάστημα στη Γλυφάδα, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Αιγάλεω και σε μίνι μάρκετ στο 33ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: