www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΚΚΕ: Σε παραλήρημα η υπουργός Παιδείας


Με σκληρή γλώσσα απάντησε το ΚΚΕ στα όσα ανέφερε σήμερα στη Βουλή η υπουργός Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου, με αιχμή τις καταλήψεις στα σχολεία.

Σε ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα κάνει λόγο για εμπάθεια κατά του ΚΚΕ και κατηγορεί την κ. Διαμαντοπούλου ότι επιχειρεί με την τρομοκρατία και τη συκοφαντία να αντιμετωπίσει τη νεανική και λαϊκή πάλη.

«Η υπουργός της αμάθειας και της φωτοτυπίας, αντί να απολογηθεί στους χιλιάδες γονείς και μαθητές για την απαράδεκτη κατάσταση που αντιμετωπίζουν στα σχολεία και στη ζωή τους, είχε το θράσος να παρουσιάσει τους μαθητές βάνδαλους και καταστροφείς των σχολείων τους, να συκοφαντήσει τους
αγώνες τους, το οργανωμένο μαθητικό κίνημα και να επιτεθεί στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ που στηρίζουν το δίκαιο αγώνα τους», επισημαίνει η ανακοίνωση του κόμματος.

«Το μίσος της για τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών που ορθώνουν το ανάστημά τους και διεκδικούν το δικαίωμά τους στη μόρφωση, για τους εκπαιδευτικούς που δεν παίζουν το ρόλο του καταδότη και του χωροφύλακα, είναι έκδηλο», προσθέτει το ΚΚΕ, σημειώνοντας ότι η επιχείρηση τρομοκράτησης των 15χρονων παιδιών «δεν θα περάσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: