www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Αιφνίδιες μετακινήσεις αξιωματικών διέταξε ο Παπουτσής

Αιφνίδιες μετακινήσεις ανωτάτων και ανωτέρων αξιωματικών διατάχθηκαν πριν από λίγο με απόφαση του αρχηγού της ελληνικής αστυνομίας Αντιστράτηγου Ελευθέριου Οικονόμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρχηγείου ο ταξίαρχος Γιώργος Σταύρακας, διοικητής των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ της Άμεσης δράσης μετακινείται και τοποθετείται διοικητής των αστυνομικών σχολών, θέση νεκρή σε σχέση με αυτή που κατείχε μέχρι σήμερα.

Στη θέση του τοποθετείται ο μέχρι σήμερα αστυνομικός διευθυντής Αρκαδίας, αστυνομικός διευθυντής κ. Βενέτης.

Από την θέση του διοικητή των ΜΑΤ μετακινείται ο μέχρι σήμερα Διοικητής κ.Κοσσυράκης και
τοποθετείται στη Διεύθυνση χειρισμού Κρίσεων.

Στη θέση του κ.Κοσσυράκη τοποθετείται ο αστυνομικός διευθυντής κ.Κουτσιάρης μέχρι σήμερα υποδιοικητής της υπηρεσίας.

Ανάμεσα σε αυτούς που μετακινούνται είναι και ο ταξίαχρος κος Μάρκου μέχρι σήμερα υπασπιστής του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, ο οποίος πηγαίνει στη θέση του υποδιευθυντή Οικονομικής Αστυνομίας και Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο Ιωσήφ Καμπανάκης του οποίου λήγει η απόσπαση στην Οικονομική Αστυνομία, επανέρχεται στην οργανική του θέση στη Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας του Αρχηγείου.

Οι παραπάνω πρώτες μετακινήσεις ανωτάτων αξιωματικών υποδηλούν ότι ο σημερινός αρχηγός της ελληνικής αστυνομίας αντιστράτηγος Ελευθέριος Οικονόμου θα παραμείνει στη θέση του για ένα ακόμη χρόνο κάτι που προβλέπεται από το νόμο με έκδοση προεδρικού διατάγματος.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι κρίσεις στην ελληνική αστυνομία θα γίνουν τις πρώτες μέρες του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: