www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος σπείρας που διέπραττε ληστείες με Καλάσνικοφ


Τη σύλληψη 30χρονου Αλβανού ως επικεφαλής εγκληματικών ομάδων που διέπρατταν ένοπλες ληστείες με την απειλή καλάσνικοφ, σε πρατήρια υγρών καυσίμων, σούπερ μάρκετ, περίπτερα και άλλα καταστήματα, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ..

Όπως προέκυψε από την προανάκριση-έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, κατά τη διάρκεια του τελευταίου διμήνου ο συλληφθείς, γνωστός ως «Τόνυ», μαζί με συνεργούς του που αναζητούνται, διέπραξε επτά ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων, δύο σε σούπερ μάρκετ και από μία σε περίπτερο, ταβέρνα, ζαχαροπλαστείο, καθώς και μία σε βάρος οδηγού αυτοκινήτου και μία κλοπή Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους 1,1 γραμμ., το χρηματικό ποσό των 540 ευρώ, ένας φορητός υπολογιστής, ένα κυνηγητικό μαχαίρι, τρεις κάρτες SΙΜ κινητής τηλεφωνίας,
πέντε κινητά τηλέφωνα.

Επιπρόσθετα, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής έχουν σχηματιστεί τρεις δικογραφίες σε βάρος του το 2011, από τις οποίες προκύπτει ότι ο συλληφθείς μαζί με συνεργούς του (τέσσερις εκ των οποίων έχουν συλληφθεί) έχουν διαπράξει μία ανθρωποκτονία, μία απόπειρα ανθρωποκτονίας, 44 ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ, πρατήρια υγρών καυσίμων, καταστήματα κ.λ.π, έξι κλοπές και δύο διαρρήξεις οχημάτων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Τακτικό Ανακριτή, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: