www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Προσλήψεις ωρομίσθιων καθηγητών στο ΚΕΣΕΝ Ρ/Η-Ρ/Ε


Στην πρόσληψη έως 10 ωρομίσθιων καθηγητών με ειδικότητα Ραδιοτηλεγραφητή Α΄ τάξης Ε.Ν. με πτυχίο REO Β΄, θα προχωρήσει το Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού / Ραδιοηλεκτρονικών-Ραδιοεπικοινωνιών του πρώην Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, για την κάλυψη των αναγκών του εκπαιδευτικού έτους 2011-2012.

Η πρόσληψη των καθηγητών θα γίνεται τμηματικά ανάλογα με τις ανάγκες του Κέντρου, ενώ οι τέσσερις εξ αυτών θα προσληφθούν άμεσα κατά την έναρξη του εκπαιδευτικού έτους 2011-2012.


Αντικείμενα διδασκαλίας :



- Διεθνείς Κανονισμοί Ραδιοεπικοινωνιών


-Παγκόσμιο Ναυτιλιακό Σύστημα Κινδύνου και Ασφάλειας


-Επίγειες Επικοινωνίες


-Δορυφορικές Επικοινωνίες


-Γενικές Επαγγελματικές Γνώσεις


- Η/Υ


Προσόντα υποψηφίων:



1. Δίπλωμα Ραδιοτηλεγραφητή Α΄ τάξης Ε.Ν.


2. Πιστοποιητικό Ραδιοηλεκτρονικού ( REO) Β΄ τάξης


3. Πενταετή τουλάχιστον θαλάσσια υπηρεσία με την ειδικότητα Αξιωματικού Ασυρμάτου


Προτιμούνται οι έχοντες καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας που αποδεικνύεται με πτυχίο LOWER FIRST CERTIFICATE IN ENGLISH του Πανεπιστημίου CAMBRIDGE ή με πτυχίο CERTIFICATE
OF COMPETENCY IN ENGLISH του Πανεπιστημίου MICHIGAN (M.C.C.E.). Ελλείψει υποψηφίων με την προαναφερόμενη γνώση Αγγλικής θα συνεκτιμάται η εκπαιδευτική προϋπηρεσία ή τυχόν συγγραφική δραστηριότητα συναφής με το αντικείμενο πρόσληψης. Η προκληθείσα δαπάνη των ωρομισθίων εκπαιδευτικών που θα προσληφθούν είναι επιλέξιμη για συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» - ΕΣΠΑ 2007-2013.


Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα : 210-5570450, 210-5574956 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, καθώς επίσης και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.yen.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια: