www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Γ. Λιάνης: «Ο ανασχηματισμός θα κριθεί από το αν θα πετύχει ο Βενιζέλος»


«Ο ανασχηματισμός θα κριθεί από το αν θα πετύχει ο Βενιζέλος. Αν πετύχει μπορεί να πλησιάσει το όνειρό του να ηγηθεί της χώρας», δήλωσε στον Real Fm o Γιώργος Λιάνης.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής σημείωσε πως όσοι μίλησαν περί αποστασίας, πρέπει να κοιτάξουν τα «Ιουνιανά» και όχι τα «Ιουλιανά», το πώς φτάσαμε μέχρι εδώ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ούτε θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο.

Ο κ. Λιάνης τόνισε πως μέχρι χθες η ομάδα Βενιζέλου θεωρείτο ύποπτη για σενάρια συνωμοσίας και έκανε λόγο για «χαστούκι που δίνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός με την επιλογή αυτή στους δικούς του - που ένας – δύο έγιναν και υπουργοί - που διέδιδαν αυτά τα πράγματα», ενώ ερωτηθείς σχετικά, δεν
απέκλεισε να πρόκειται και για συμβιβασμό απελπισίας.

Ο κ. Λιάνης τόνισε ότι την ευθύνη για την κατάσταση του τόπου την έχουν οι πολιτικοί αρχηγοί, οι οποίοι όπως είπε, την τελευταία φορά που τα βρήκαν, ήταν στην παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου και διερωτήθηκε: «Πως πέτυχαν τότε συναίνεση και σήμερα δεν μπορεί να γίνει την ώρα που καταστρέφεται ο Ελληνας;» Η ευθύνη είναι των πολιτικών αρχηγών και όχι των ταπεινών απλών βουλευτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: