www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΝΔ: Κυβέρνηση υπό προθεσμία


Με έντονα κριτική διάθεση υποδέχθηκε η Νέα Δημοκρατία την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος, κάνοντας λόγο για «ανασχηματισμό – καραμπόλα» που αποτυπώνει την αποτυχία της πολιτικής του Πρωθυπουργού.

«Ο κ. Παπανδρέου πρώτα παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει. Μετά βάφτισε την αδυναμία ανασχηματισμό, έναν ανασχηματισμό-καραμπόλα, που αποτυπώνει την αποτυχία της πολιτικής του», σημείωσε ο Γιάννης Μιχελάκης και κατέκρινε έντονα την πρωτοβουλία σύστασης κυβερνητικής επιτροπής.

Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ χαρακτήρισε τη δημιουργία μιας κυβερνητικής επιτροπής «ομολογία απίστευτης οργανωτικής ανικανότητας», με τη συμμετοχή των μισών υπουργών «με σκοπό να συντονίζουν τους άλλους μισούς».

«Για πρώτη φορά -παγκόσμια πρωτοτυπία- δεν θα λαμβάνουν μέρος οι υπουργοί ʼμυνας και Εξωτερικών. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για τη σκοπιμότητα της σύνθεσης
της επιτροπής, αλλά και για το ρόλο που θα έχει», πρόσθεσε.

Ταυτόχρονα, ο κ. Μιχελάκης υποστήριξε ότι «συνεχίζεται η διάλυση των δύο εθνικών πρωταθλητών της οικονομίας μας, του Τουρισμού και της Ναυτιλίας, ειδικά της Ναυτιλίας, που εξακολουθεί να πηγαινοέρχεται από υπουργείο σε υπουργείο».

Καταλήγοντας, ο εκπρόσωπος της ΝΔ επεσήμανε ότι «ο κ. Παπανδρέου, κάνοντας ανακύκλωση των ίδιων προσώπων, αντί για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, έφτιαξε μία κυβέρνηση υπό προθεσμία για να εφαρμόσει την ίδια λαθεμένη πολιτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: