www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Πέθανε Ρώσος που θάφτηκε ζωντανός για ...δοκιμή

Ο Ρώσος άνδρας θέλησε να δοκιμάσει της αντοχές του και ζήτησε από φίλο του να θάψει αυτοσχέδιο φέρετρο με αυτόν μέσα για μια νύχτα, αλλά το πρωί ο φίλος του τον βρήκε νεκρό.
Ο 35χρονος Ρώσος ζήτησε από φίλο του να τον θάψει ζωντανό για να αποδείξει το θάρρος του και να δοκιμάσει τις αντοχές του. Έτσι οι δύο άνδρες κατασκεύασαν μόνοι τους ένα φέρετρο, εφοδιασμένο με σωληνάκια αερισμού και ο ένας τους μπήκε μέσα με μια κουβέρτα, ένα μπουκάλι νερό και ένα κινητό.
Στη συνέχεια ο φίλος του τον έθαψε με είκοσι εκατοστά χώμα και σανίδες στον κήπο του σπιτιού στο Μπλαγκοβεστσένσκ της ρωσικής Άπω Ανατολής. Όταν δέχτηκε καθυσηχαστική κλήση από τον φίλο
του αποσύρθηκε στο σπίτι.
Την επομένη το πρωί, άνοιξε τον τάφο και βρήκε το φίλο του νεκρό. Σύμφωνα με τον ανακριτή Αλεξέι Λουμπίνσκι, ισχυρή καταιγίδα σημειώθηκε εκείνη τη νύχτα στην περιοχή και το νερό της βροχής έφραξε τα σωληνάκια αερισμού.
Το περασμένο καλοκαίρι, ένας κάτοικος της περιοχής Βολόγκντα στη βόρεια Ρωσία πέθανε από ασφυξία όταν θάφτηκε ζωντανός "για να απαλλαγεί από το φόβο του θανάτου".
Σε ρωσικά blogs δημοσιεύονται πολλές ενθουσιώδεις μαρτυρίες που αφορούν ανάλογες εμπειρίες και οι οποίες δεν είχαν τραγικό τέλος, ωστόσο είναι δύσκολο να επαληθευτεί η αυθεντικότητα των μαρτυριών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: