www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Ιατρικό Aθηνών: Στην κυβέρνηση η απόφαση για τη σύμπραξη με το Ερρίκος Ντυνάν


Η γνώμη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους «δεν σημαίνει τίποτε για εμάς» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το Ιατρικό Αθηνών και σημειώνει πως η απόφαση για τη σύμπραξη με το Ερρίκος Ντυνάν ανήκει στην κυβέρνηση.

Η εταιρεία αναφέρει χαρακτηριστικά πως το ΝΣΚ δεν αποφασίζει, ούτε κρίνει επί διαφορών μεταξύ ιδιωτών, ούτε μεταξύ ιδιώτου και Δημοσίου, καθώς είναι μια κρατική - διοικητική υπηρεσία αντίστοιχη των νομικών υπηρεσιών των ιδιωτικών επιχειρήσεων.

«Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους γνώμη διατυπώνει, που ασφαλώς ούτε το κύρος, ούτε την αυθεντία διαθέτει των δικαιοδοτών οργάνων του κράτους», τονίζει το Ιατρικό Αθηνών, προσθέτοντας πως γι' αυτόν ακριβώς το λόγο η νομοθεσία προβλέπει το δικαίωμα και την υποχρέωση της κυβέρνησης να αντιπαρέρχεται την γνώμη του ΝΣΚ και να πράττει ελεύθερα με βάση το κοινό αγαθό,
το δημόσιο συμφέρον και την ουσιαστική νομιμότητα.

«Κατ' ακολουθία τίποτε δεν σημαίνει για εμάς η γνώμη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Περιμένουμε τη θέση της κυβέρνησης.

Σ' αυτήν ανήκει κυριαρχικά η απόφαση και αυτή θα αναλάβει την οποιαδήποτε ευθύνη», καταλήγει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: