www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Ο καιρός στις 19.04.2011


Νεφώσεις με παροδικές βροχές στη Θράκη, στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα και κυρίως στο Αιγαίο όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, λίγες πρόσκαιρες βροχές τοπικού χαρακτήρα στην υπόλοιπη χώρα και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, περιμένουμε τη Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου 2011. Στη Νότια Πελοπόννησο δεν αποκλείεται πρόσκαιρα τα φαινόμενα να είναι ισχυρά.

Η θερμοκρασία, σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 16 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 7 έως 19, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 17 βαθμούς, στο Βόρειο Αιγαίο από 8 έως 12 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, ενώ στα Δωδεκάνησα θα επικρατήσουν ισχυροί δυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Συννεφιά με ασθενείς βροχές κατά περιόδους κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε τη Μεγάλη Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς, αλλά στα βόρεια δε θα ξεπεράσει τους 10. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχής, περιμένουμε τη Μεγάλη Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: