www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011


Σε ενίσχυση του δικτύου της προχωρά η Aegean Airlines με την έναρξη τoυ θερινού της προγράμματος, προσθέτοντας νέους προορισμούς - από Αθήνα τη Μόσχα και τη Μπολόνια και από Θεσσαλονίκη το Παρίσι και τη Μόσχα.

Παράλληλα, δημιουργεί βάση λειτουργίας στη Λάρνακα της Κύπρου, ξεκινά πτήσεις Λονδίνο/Heathrow από τη Λάρνακα αλλά και απευθείας πτήσεις σε 6 ελληνικούς προορισμούς -Ηράκλειο, Ρόδο, Χανιά, Κω, Μύκονο και Σαντορίνη.

Επίσης, αυξάνονται οι συχνότητες της εταιρείας από Αθήνα για Λονδίνο/Heathrow (έως 4 καθημερινές), Ρώμη (έως 3 καθημερινές), Παρίσι/CDG (έως 3 καθημερινές), Βρυξέλλες
(2καθημερινές), Βαρκελώνη (έως 10 την εβδομάδα) και Μαδρίτη (έως 10 την εβδομάδα).
Σύμφωνα με την εταιρεία, εξαιρετικά σημαντική είναι η ενίσχυση του δικτύου άμεσων συνδέσεων από τη Θεσσαλονίκη, που αριθμεί πλέον 18 δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού από την πόλη στην οποία έχουν μόνιμη βάση 5 αεροσκάφη της οικογένειας Airbus A320.

«Νέοι προορισμοί εξωτερικού για περισσότερες επιλογές, πυκνότερα δρομολόγια σε υπάρχοντες σημαντικούς προορισμούς για ενίσχυση της ανταγωνιστικής της θέσης, έμφαση στις άμεσες συνδέσεις της ελληνικής περιφέρειας με αγορές του εξωτερικού για ενίσχυση του τουρισμού, αυτό είναι το τρίπτυχο ανάπτυξης της Aegean για το 2011», υπογραμμίζει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.
Mε τις ανωτέρω προσθήκες, η Aegean φτάνει πλέον τα 35 δρομολόγια εξωτερικού και τα 24 δρομολόγια εσωτερικού, χωρίς να υπολογίζεται ο σημαντικός αριθμός επιπλέον προορισμών σε εξαιρετικά σημαντικές αγορές που καλύπτονται από 6 αεροπλάνα της εταιρείας που δραστηριοποιούντα στην αγορά των ναυλωμένων πτήσεων (charter).

«Προχωρούμε με σημαντικά μετρημένα βήματα σε σταθερή κατεύθυνση παρά την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία. Προσθέτουμε νέες επιλογές ανοίγοντας νέες στρατηγικές αγορές εξωτερικού όπως η Ρωσία, δημιουργούμε άμεσες συνδέσεις εξωτερικού για αρκετές ελληνικές πόλεις, αξιοποιούμε καλύτερα την παρουσία και το προσωπικό μας σε μεγάλες αγορές εξωτερικού», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Aegean κ. Δημήτρης Γερογιάννης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: