www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Ο καιρός το Σάββατο 16.10.2010

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου, περιμένουμε το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 23 στη Δυτική Ελλάδα, από 13 έως 25 - 26 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 24 στα νησιά του Αιγαίου, αλλά τοπικά στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 26 - 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιες διευθύνσεις μέτριοι, στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί – νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Ιόνιο νοτιοδυτικοί μέτριοι. Ασθενείς άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα επικρατήσουν στα Δωδεκάνησα.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και πρόσκαιρα
τοπικά μέτριοι.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 - 19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: