www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Η Άννα Διαμαντοπούλου απάντησε σε δημοσίευμα του "Βορειοηπειρώτη"

Τα όσα αναφέρονται είναι παντελώς ψευδή και ανυπόστατα


Το Γραφείου Τύπου, της Υπουργό Παιδείας της Ελλάδας μας έστειλε e-mail στο οποίο αναφέρει

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

14/09/2010

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλα όσα αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση:

http://borioipirotis.blogspot.com/2010/09/blog-post_12.html είναι παντελώς ψευδή και ανυπόστατα. Ως εκ τούτου ζητούμε την άμεση απόσυρσή της.

Γραφείο Τύπου Υπουργού Παιδείας

Διευκρίνιση:

Αισθανόμαστε πολύ ευτυχείς που το Γραφείο Τύπου της Υπουργού Παιδείας της Ελλάδος ασχολήθηκε με δημοσίευμα του «Βορειοηπειρώτη».

Μας χαροποιεί επίσης το γεγονός που η υπουργός διαψεύδει και δεν συμφωνεί με τα όσα γράφτηκαν. Η υποτιθέμενη δήλωση, δημοσιεύτηκε στο «Λαϊκό Βήμα», Αρ. φύλου 5.454(371), 1-15 Σεπτεμβρίου 2010, στη σελίδα 16. Το δημοσίευμα όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε την αγανάκτηση μας και ήταν μία αφορμή να γραφτούν και κάποια ιστορικά στοιχεία για τον αγώνα των
συμπατριωτών μας και της Ομόνοιας για την Ελληνική Παιδεία στη Βόρειο Ήπειρο.

Με απόλυτη ειλικρίνεια λέμε ότι, αν τη δήλωση την έκανε κάποιο άλλο πολιτικό πρόσωπο ενδεχομένως να ψάχναμε περισσότερο την πηγή και την εγκυρότητα της. Το γεγονός ότι η κ. Διαμαντοπούλου μας είχε προκαλέσει κάποιες φορές με τις - κατά τη γνώμη μας -αντεθνικές δηλώσεις και ενέργειες της, μας έκανε ποιο εύπιστους στο άκουσμα της είδησης. Εφόσον η ίδια την διαψεύδει εμείς ζητούμε συγνώμη για τη δημοσίευση (μάλλον την αναδημοσίευση)!

Δεν υπάρχουν σχόλια: