www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Ατλάντικ Σούπερ Μάρκετ: Επιβεβαιώνει πώληση καταστημάτων

Στο πλαίσιο του προγράμματος εξυγίανσης πούλησε δύο καταστήματα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, αναφέρει η διοίκηση της Ατλάντικ, απαντώντας σε ερωτήματα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς η οποία ζήτησε να σχολιαστούν σχετικά δημοσιεύματα.


Η απάντηση της Ατλάντικ Σούπερ Μάρκετ έχει ως εξής: "Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των λειτουργιών και του δικτύου με στόχο τη μείωση του κόστους και την εξοικονόμηση ρευστότητας έχουν υλοποιηθεί σειρά ενεργειών όπως, η εξυγίανση του δικτύου των καταστημάτων, η οποία περιλαμβάνει το κλείσιμο, πώληση ή μεταφορά καταστημάτων και παράλληλα το άνοιγμα νέων καταστημάτων στρατηγικά τοποθετημένων. Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, η Εταιρεία πράγματι έχει ολοκληρώσει την πώληση δύο καταστημάτων της στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, στην εταιρεία με την επωνυμία ''ΦΡΟΣΤ-ΙΤ
Εισαγωγή και εμπορία επαγγελματικών συσκευών ψύξης Α.Ε.''.

Η εν λόγω εταιρεία έχει αναλάβει τις υποχρεώσεις των εργαζομένων σε αυτά τα καταστήματα. Επιπλέον δε, η ως άνω πώληση συνάδει απόλυτα με την από 12 Ιουλίου 2010 χορηγηθείσα προσωρινή διαταγή του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών αναφορικά με την λήψη προληπτικών μέτρων στο πλαίσιο της διαδικασίας συνδιαλλαγής του άρθρου 99 του Ν. 3588/2007, αφού στην εν λόγω διαταγή δεν προβλέπεται απαγόρευση διάθεσης περιουσιακών στοιχείων.

Επίσης ενημερώνουμε το επενδυτικό κοινό ότι η Εταιρεία επεξεργάζεται και άλλες προτάσεις πώλησης καταστημάτων του δικτύου της, οι οποίες θα υλοποιούνται στο πλαίσιο του προαναφερόμενου πλάνου αναδιάρθρωσης και με γνώμονα την μείωση των υφιστάμενων υποχρεώσεων και την ενίσχυση της ρευστότητας της".

Δεν υπάρχουν σχόλια: