www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Ο καιρός σήμερα 09.08.2010

Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, λίγες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας σε ορεινές ηπειρωτικές περιοχές και ενίσχυση του μελτεμιού στο Αιγαίο, περιμένουμε τη Δευτέρα 09 Αυγούστου 2010.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα με τις μέγιστες στη Θράκη να είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερες, από 22 έως 36 στην Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα, από 21 έως 34 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 23 έως 31 στα νησιωτικά τμήματα, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα νότια πελάγη
από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι. Μέτριοι δυτικοί - βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 36 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά παράλια οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 32. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και πιθανόν πρόσκαιρα στο
Ν. Ευβοϊκό ισχυροί.

Λίγες νεφώσεις, παροδικά πυκνότερες τις απογευματινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι και τοπικά κατά περιόδους μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: