www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Επιχείρηση-«σκούπα» στο κέντρο για παρεμπόριο - ναρκωτικά - πορνεία

Επιχείρηση-«σκούπα» στο πλαίσιο της αντιμετώπισης εγκληματικών και παραβατικών φαινομένων πραγματοποίησε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας την Παρασκευή το βράδυ.




Σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Ελληνική Αστυνομία κατά τη διάρκεια ελέγχων, σε συνεργασία με υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων, για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου, ελέγχθηκαν 65 άτομα και κατασχέθηκαν συνολικά 1.522 είδη, τα οποία παραδόθηκαν στη Δημοτική Αστυνομία.

Επίσης, παρασχέθηκε συνδρομή στον Δήμο Αθηναίων, τη Διεύθυνση Υγιεινής της Νομαρχίας Αθηνών και την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (ΥΠΕΕ) του Υπουργείου Οικονομικών για τον έλεγχο κτιρίων που είχαν μετατραπεί σε ανθυγιεινές εστίες ή υπήρχαν οικονομικές παραβάσεις, ως προς το καθεστώς παραχώρησης μίσθωσης ή τα εντός αυτών ευρισκόμενα προϊόντα. Συγκεκριμένα, ελέγχθηκαν δύο κτίρια και προσήχθησαν 16 άτομα. Βρέθηκαν 15 κούτες που περιείχαν συνολικά 180 ζεύγη υποδημάτων χωρίς τα απαραίτητα συνοδευτικά
έγγραφα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν για φύλαξη στο Δήμο Αθηναίων.

Επιπλέον, συνελήφθησαν συνολικά 54 άτομα για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί εκδιδομένων προσώπων, περί αλλοδαπών, και ένας για ληστεία. Συνολικά κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης, κάνναβης, φαρμακευτικά δισκία, καθώς και ένα μαχαίρι.

Οι ειδικές δράσεις θα συνεχιστούν σε περιοχές και χρόνο που καθορίζεται από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: